Home|Sitemap|Contact
nl | fr | en
BOBJOB
DE SNELSTE WEG VOOR ALLE RENOVATIE-ONDERHOUD-DIENSTEN-KARWEIEN-HERSTELLINGEN
Op zoek naar een karwei? Registreer u GRATIS en ontvang regionale opdrachten direct in uw Mailbox. DE ENIGE SITE ZONDER ABONNEMENTKOSTEN ! Klik hier
Voor ALLE OPDRACHTEN klik hier.
SOMETHING TO DO... iets te doen? ?
Verlies uw kostbare tijd
Niet verder.
BOBJOB IT. en ontvang al snel reacties !

 

 

 

 

Bescherming v/d persoonlijke levenssfeer:

Bobjob, ontvangt onder verschillende mannieren persoonlijke gegevens over onze opdracht gevers, nemers en adverteerders.  In het kader van de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8/12/1992 geven wij hierbij een overzicht hoe en voor wat wij deze gegevens inzamelen. Zodat U hiervan op de hoogte bent en te allen tijde ons over uw persoonlijke gegevens kan navragen, wijzigingen of de volledige verwijdering uit onze bestanden  schriftelijk aan te vragen.

In het kader van de waarderingscode welke de opdracht gever toekent aan de opdracht uitvoerder. Kunnen wij  op verzoek van de uitvoerder,deze gegevens niet eenzijdig wijzigen.  Indien U meent dat bepaalde coderingen of opmerkingen onterecht zijn,  dan kunnen wij op Uw verzoek navraag doen bij de opdrachtgever. Wij brengen U op de hoogte van ons besluit om al dan niet deze gegevens te wijzigen.  Waarbij U zich het recht voorbehoud  Uw samenwerking met ons te stoppen en al Uw persoonlijke gegevens uit onze bestanden te verwijderen.


Bobjob behoudt zich het recht voor om alle informatie dewelke wij via onze website ontvangen te controleren. En verbindt er zich toe al het mogelijke te doen om de persoonlijke gegevens te beschermen en deze uitsluitend te gebruiken in het kader van onze activiteiten.

De gebruikers van onze website geven aan Bobjob de uitdrukkelijke toestemming tot het plaatsen van cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op Uw harde schijf worden geplaatst, ten einde ons toe te laten de op U persoonlijk afgestemde diensten te leveren, alsook bepaalde gegevens, waaronder bezoekershoeveelheid, tijdstip ex. , bij te houden.

Door aanvaarding van onze algemene voorwaarden stemt U er ook uitdrukkelijk mee in, dat Bobjob Uw persoonlijke gegevens  onder eender welke wettelijke vorm mag gebruiken  en dit tot het leveren van haar diensten in het belang van de gebruikers van haar website.
9.0027.000.3
Vakmannen in uw omgeving.